Mindeord

24. juli 2023

om Klaus Storm

Tidligere generalsekretær i Dansk Travsports Central Forbund (DTC) Klaus Storm døde torsdag den 20. juli 2023 efter en lang og hård sygdomsperiode.

I Klaus Storms 70 år lange liv fyldte travsporten meget. Han voksede op i Sanderum ikke langt fra travbanen i Odense, og banen blev allerede fra barndommen et sted, hvor Klaus brugte meget af sin fritid sammen med hestene og med forskellige gøremål på banen.

Storms interesse i travsporten blev gennem årene intensiveret, hvor avlsarbejdet blev hans absolutte interesseområde. Dette resulterede i et stort engagement i Opdrætterforeningen, hvor han var med i arbejdet om import af avlshingste. Når talen faldt på importen af champion hingsten Great Challenger, så kom smilet frem hos Klaus.

Han havde stor tillid til sine medarbejdere i DTC og var ikke bange for at uddelegere ansvar. Selv bidrog han gennem årene med en stor passioneret indsats for dansk travsport. Internationalt opnåede Storm stor anerkendelse for sine kompetencer i det europæiske (UET) og nordiske samarbejde for udvikling af travsporten.

Klaus Storms store bidrag til travsporten skete ikke uden følelser – han ønskede det bedste for sporten, ære være hans minde.

Egon Jensen

Formand Dansk Travsports Centralforbund

 

Klaus Storm vil blive bisat fra Gråbrødre Klosterkirke i det centrale Odense på lørdag d. 29. juli kl. 11.00.