Grund- & trænerkursus

7. december 2016

Dansk Travsports Centralforbund afholder i første del af 2017 både grundkursus og trænerkursus. Så går du med drømmen om at blive travtræner eller ønsker du blot at udvide din viden inden for bl.a. anatomi, foder og træningsfysiologi er kurserne bestemt noget for dig. Begge kurser afholdes, i perfekte omgivelser, hos SEGES i Århus.

Grundkursus afholdes i uge 5, med eksamen d. 20. februar.

Omkostninger til grundkurset vil være 1.500 kr. Der vil være mulighed for overnatning, samt forplejning, på stedet til en pris af yderligere 1.000kr.

For jockeyer gælder, at DTC dækker omkostninger til undervisning, forplejning og overnatning.

Trænerkursus afholdes i uge 9.

Kurset afholdes udelukkende for personer, der har bestået grundkurset eksamen d. 20 februar eller tidligere. Trænerkurset kan også bruges til at få genopfrisket sin viden, hvis man i forvejen har erhvervet sig trænerlicens.

Omkostninger til trænerkurset vil være 1.500 kr. Der vil være mulighed for overnatning, samt forplejning, på stedet til en pris af yderligere 1.000 kr.

Kurserne er begrænset til 16 deltagere, og personer med jockeylicens har fortrinsret til grundkurset. Tilmelding skal ske til DTC senest mandag den 2. januar.

For øvrige oplysninger og tilmelding kontakt Tine Andreassen på tlf. 88811252 eller på tine.dtc@trav.dk.