Agria Dyreforsikring

5. juli 2017

er ny hovedsponsor for Dansk Travsports Centralforbund

Dansk Travsports Centralforbund og Agria Dyreforsikring indgår fra 1. juli 2017 et nyt samarbejde, hvor Agria Dyreforsikring bliver hovedsponsor for Dansk Travsports Centralforbund de kommende tre år. I forbindelse med samarbejdet tilbyder Agria Dyreforsikring alle, der er medlem af Dansk Travsports Centralforbund 10 procent rabat på hesteforsikringer.

Specialister i forsikring af dyr Agria Dyreforsikring har i mange år forsikret kæledyr i Danmark, og har siden januar også tilbudt hesteforsikringer. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret heste i over 126 år, og den viden kommer de danske hesteejere til gode.

”Vi er blevet super godt modtaget af de danske hesteejere, og vores salg af hesteforsikringer går over al forventning, ” siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring. ”Vi vil også gerne støtte op om travsporten, og har derfor indgået denne aftale med Dansk Travsports Centralforbund, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde” fortsætter hun.

Agria Dyreforsikring har bl.a. en forsikringsløsning der hedder Agria Racing, og er udviklet til løbsheste. Her kan man bl.a. tegne Racing Liv og Uanvendelighedsforsikring. Agria tilbyder en bred vifte af hesteforsikringer: ansvars-, syge-, livs-, uanvendelighedsforsikringer og forskellige tillægsforsikringer som genoptræning og skjulte fejl. Som det eneste selskab i Danmark, tilbyder Agria livslang dækning på deres sygeforsikringer til heste. Agria tilbyder også en veteranforsikring, der er udviklet specielt til heste, der ved nytegning er 16 år eller ældre.

Rabat til medlemmer af Dansk Travsports Centralforbund Har du hest, så ved du også, hvor dyrt det kan bliver, hvis hesten kommer til skade eller ligefrem må aflives. Det nye samarbejde mellem Dansk Travsports Centralforbund og Agria Dyreforsikring betyder, at du kan få 10 procent rabat på forsikring af din hest, hvis du er medlem af Dansk Travsports Centralforbund (dit medlemsnummer finder du på bagsiden af Væddeløbsbladet).

”Vi er meget glade for aftalen med Agria Dyreforsikring, og vi ser frem til et godt samarbejde. Vi kender Agria fra Sverige og ved hvor glade de svenske travfolk er for de gode dækninger, og for Agria´s støtte til sporten,” siger Klaus Storm, Generalsekretær i Dansk Travsports Centralforbund.

Om Agria Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring) i Sverige. Forsikringsselskabet er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest og har i mange år arbejdet specifikt med at forsikre folks kæreste eje – deres dyr. Agria Dyreforsikring er Nordens største dyreforsikringsselskab. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland og England. Hos Agria Dyreforsikring banker hjertet for dyrene, og selskabet afsætter hvert år en del af præmieindtægten til veterinærmedicinsk forskning. På den måde hjælper Agria til med at udvikle veterinærplejen - og er dermed med til at forbedre dyrenes liv på en anden måde. Læs mere om forskningsfonden på Agrias hjemmeside.

Kontakt Ved spørgsmål til forsikringer med mere kan du sende en mail til hest@agria.dk Ved indgåelse af forsikringsaftale skal du huske at oplyse, at du er medlem af Dansk Travsports Centralforbund.

Læs mere om Agria Dyreforsikring