Nyt fra DTC

5. januar 2017

Samarbejde med Breeders Course

En i første omgang 2-årig samarbejdsaftale mellem Breeders Course og DTC betyder blandt andet, at alle danskfødte heste i D-årgangen (og E-årgangen) automatisk er tilmeldt Breeders Course systemet.

Konceptet omkring Breeders Course løbene er opbygget anderledes, end tilfældet er med andre indskudsløb, vi kender i Skandinavien.

I Breeders Course skal der per hest betales en ”entrébillet” på 50 euro. Denne betaling giver mulighed for før 2 -, 3 – og, som noget nyt, også 4 årssæsonen at tilmelde sin hest til løbene i den pågældende sæson.

Selvom man ikke tilmelder sin hest i 2 års løbene, har man alligevel mulighed for at komme med i 3- og 4 års løbene.

Der er to indskud ved starten af hver sæson, hvilket betyder, at man får mulighed for i begyndelsen af året at vurdere, om man mener, at ens hest skal have chancen for at komme til start i årets forskellige Breeders Course løb.

Det betyder, at man har mulighed for, uden at skulle betale indskud gennem flere år, at deltage i pænt doterede udtagelsesløb og derved kvalificere sig til finaleløbene, der afvikles to af – med meget attraktive præmiesummer.

I 2016 blev et af udtagelsesløbene afviklet på Charlottenlund, og den ene af to finaler blev afviklet på Jägersro, hvor Gordon Dahl – trænede Vanilla Kronos var en flot fjerde og fik SEK 35.000 (førstepræmien var på SEK 350.000).

Hvis man ønsker muligheden for at starte i 2 års løbene

For alle heste i D-årgangen er ”entrébilletten” betalt gennem aftalen med Breeders Course, så de danske hesteejere slipper for denne udgift.

For at kunne starte i årets 2-års løb i Breeders Course (hvoraf det ene afvikles på Charlottenlund) skal der betales to indskud.

Det første på 200 euro opkræves på fakturaen, der udsendes i disse dage.

Det andet og sidste indskud på 400 euro bliver faktureret i starten af april.

Det er vigtigt, at betalingsfristen overholdes, da ens hest eller s vil blive slettet. Der er ikke mulighed for at blive efteranmeldt, hvis man ikke har betalt første indskud.

Hvis man ønsker at slette sin hest

Ønsker man at slette sin hest fra 2 års løbene i Breeeders Course kan dette ske ved at maile til bogholderi@danskhv.dk.