Nyt fra DTC

3. maj 2017

Første indskud til Dansk Avlsløb 2019 for E – årgangen

Med månedsopgørelsen, som lander hos ejerne af heste i E –årgangen, vil der være en linje på kr.500, der er første indskud til Dansk Avlsløb 2019.
Der er 212 heste, som er efter 18 forskellige avlshingste, der i bedækningssæsonen 2015 var tilmeldt Dansk Avlsløb. Før første indskud ligger der kr. 207.000 i puljen, så 2019 – udgaven tegner atter til at blive et præmiemæssigt særdeles attraktivt løb, hvilket sikkert vil få størstedelen af ejerne af de 212 E’ere til at indbetale de første kr.500.

Dansk Avlsløb har siden det genopstod i ny udgave med finalerne i Billund i 2011, ikke mindst takket være stor opbakning fra hingsteejerne/-holderne, vundet indpas hos såvel ejerne som trænerne.
Nogle af årsagerne til den stigende popularitet har været de små indskud (to gange kr.500), sikkerheden for at komme til start og ikke mindst den brede præmieskala, hvor der er præmier til alle heste, som starter i finalerne.
At der afvikles to finaler med ens præmiesummer af en betydelig størrelse, har også været medvirkende årsag til at gøre løbet attraktivt.

Afkom efter følgende avlshingste er startberettiget:

Beaumont Hanover
Blue Mac Lad
Broad Bahn
Double Player
ENS Snapshot
From Above (S)
From Above U.S.
Great Challenger
Having Said That
Navy Seal
Our Love
Racer Bourbon
Rusty Dust
The Liquidator
Trophy Catch
Turbo Trust
Wishing Stone
Zola Boko