Coronavirus

12. marts 2020

Alle løb de kommende 14 dage aflyses

Set i lyset af den alvorlige situation i forhold til spredningen af Covid-19 er samtlige danske hestevæddeløb de kommende 14 dage aflyst.

Den samlede danske hestevæddeløbssport er dedikeret til at tage sit samfundsansvar og alle interessenters velfærd alvorligt.

Sporten støtter uforbeholdent op om regeringens kraftige anbefaling af at undgå unødige samlinger, og selv om det rammer alle aktører hårdt, viser hestevæddeløbssporten ansvarlighed ved at aflyse alle danske løb de kommende 14 dage. En beslutning helt i tråd med DIF’s og DGI’s anbefaling af, at alle idrætsforeninger lukker ned for udendørsaktiviteter i samme periode.

Aflysningen gælder løbene på Jydsk Væddeløbsbane d. 13. og 23. marts, Skive Trav d. 14. marts, Charlottenlund Travbane d. 15. marts, Racing Arena Aalborg d. 16. og 22. marts samt Billund Trav d. 20. marts.

Hestevæddeløbssporten bygger på fællesskab, et fællesskab vi nu skal bruge til at passe på hinanden og samfundet. Vi skal rykke sammen om at afbløde det, som statsminister Mette Fredriksen på pressemødet i går kaldte en sundhedskrise.

Vi står i en situation, som ingen har kunnet forestille sig eller berede sig på. Der ligger nu en vigtig opgave i at følge udviklingen tæt og samarbejde med myndighederne om at finde løsninger.

Så snart der er nyt, vil der blive opdateret på Dansk Hestevæddeløbs hjemmeside, danskhv.dk.

Alle opfordres til at følge myndighedernes anvisninger. Du kan finde alle nødvendige oplysninger på coronavirus.dk.

På vegne af den samlede hestevæddeløbssport.