TravKalender Nr. 1 / 2021

30. december 2020

er nu klar med på trav.dk

Kalender nr.1 2021, der er gældende fra d. 1. januar 2021, er nu klar.
I forhold til tidligere er der sket en del forandringer, som forhåbentlig gør det lettere at finde ud af, hvor der er sket ændringer.

Ændringer i forhold til 2020 står skrevet med RØD TEKST. I den kommende tid vil der være forskellige tiltag, som vil have til formål at orientere om ændringerne. Et par af ændringerne skal dog kort nævnes.

Der oprettes en ”Ankeinstans” (§67) for de aktive udøvere (kuske og ryttere). Arbejdet med en sådan har været undervejs et stykke tid og har involveret repræsentanter fra de aktive.

Endvidere sker der en navneforandring, så ”DTCs Løbsdomstol” fremover hedder ”Travets Overdomstol” (§68).

Coronaen har også sat sine spor i reglerne for licensfornyelse. Da det har været et yderst trist år for vore amatører med hensyn til mulighed for at deltage i løbene, vil fristen for, hvornår man sidst skal have deltaget i løb uden at tabe sin licens, blive forlænget fra ”de seneste 3 år” til ”de seneste 4 år”.

Desuden vil der ved idømmelse af sanktioner, hvor det antal løb, man har kørt det foregående år er bestemmende for kategori, blive ændret til at omfatte sæson 2019 eller 2020 alt efter hvilken sæson, kusken har kørt flest løb.

Kalenderen vil foreligge på banerne i trykt udgave i første halvdel af januar og ellers være tilgængelig på www.trav.dk

- Download TravKalender Nr. 1_2021