DTC's Derbyauktion / Copenhagen Sale 2020

30. juli 2020

Velkommen til Derbyauktion !

”Same procedure as last Year, same procedure as every Year” - men med ændringer ….

Det er med stor glæde, at Dansk Travsports Centralforbund atter kan byde velkommen til auktion. Årets auktion har, i lighed med de sidste 11 års auktioner, Stutteri York som ramme, men alt er IKKE som det plejer !

Covid-19 betyder også ændringer for Derbyauktionens-setup, hvilket vil kræve at både sælgere og potentielle købere er ”open minded” - Ingen har prøvet auktion i Covid-19-mode før, og der vil med sikkerhed kunne opstå uforudsete situationer. Alle skal være opmærksom på, at eftersyn blive afholdt under forsamlingsforbuds retningslinierne (pt. max 100 personer), mens at selve auktionen og den tilhørende spisning, afholdes under restaurations retningslinierne.

Auktionen LIVE på Fasttracks TV-kanal

Som en MEGET stor, og forhåbentlig værdsat nyhed, vil Derbyauktionen blive sendt LIVE på Fasttrack-kanalen. I samarbejde med BET25, der arrangerer fælles visning af Derby-weekendens løb på storskærm på banerne Billund, Odense, Skive og Aalborg, vil Derbyauktionen kunne ses på de samme lokaliteter, OG der vil være mulighed for afgivelse af bud på auktionens heste !

59 åringer er at finde i kataloget, der først i august vil blive tilsendt alle som holder Væddeløbsbladet - men kan også ses det på nedenstående link 

https://issuu.com/nhjepsen/docs/copenhagensale_2020_web

eller download som pdf-file

DTC_auktionskatalog_2020 (pdf)